MAIL OF BEL ONS ALMERE:
036-5452739 of 036-5369881
MAIL OF BEL ONS GOOI EN VECHT:
tel: 035-6947893

Kwaliteit

Tijdens de behandelingen van uw kind wordt zoveel mogelijk gewerkt volgens de meest recente ontwikkelingen binnen het beroep ergotherapie; hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van:

  • Landelijke protocollen en richtlijnen
  • Protocollen / richtlijnen / standaarden vanuit de beroepsvereniging ergotherapie (Ergotherapie Nederland)
  • Gestandaardiseerde observatie- en behandelmethodieken
  • Zelf ontwikkelde protocollen binnen de praktijk. Ontwikkelingspartners hierin zijn o.a. Kinderergotherapie Gooi- en Eemland.

logo EN

Zie over meer info: www.ergotherapie.nl

De ergotherapeuten van Kinderergotherapie Almere en Kinderergotherapie Gooi en Vecht zijn lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister voor paramedici.

kwaliteitsregisterparamedici

Zie over meer info: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Kinderergotherapie Almere en Kinderergotherapie Gooi en Vecht nemen deel aan KETP-Nederland (KindererErgotherapieParktijken Nederland), de regiogroep kinderergotherapie Midden Nederland en werkgroep sensomotoriek midden nederland. Daarnaast hebben zij in 2014 de HealthCare Auditing behaald en voldoen zij aan de auditcriteria en kwaliteitseisen opgesteld door Ket-P in afstemming met Ergotherapie Nederland.

ket-p

Zie voor meer info: www.ketp.nl

Kinderergotherapie Almere en Kinderergotherapie Gooi en Vecht zijn geschoold in Sensorische informatieverwerking bij kinderen.

nssi

Zie voor meer info: www.nssi.nl